Nyhetsarkiv

first < previous 1 2 3 4 next > last

Treningshelg 22-24 Januar

Helgen 22-24 januar hadde NRH Troms en liten lokal samling som resulterte i bestått A-prøve og nye sponsorer! Les mer »

Årsmøte 2016

Les mer »

Se bildegalleriet vårt

Bildegalleriet vil bli oppdatert fortløpende etterhvert som blinkskuddene blir tatt på treninger, samlinger eller privat! Les mer »

Nye godkjenninger!

NRH Avd Tromsø har jobbet vel og hardt i 2015, det har gitt resultater og så langt er 2 A-prøver, 2 B-prøver, 1 A-regodkjenning og 2 appelprøver bestått. Klikk deg inn på saken for å se nærmere arbeidsmaurene. Les mer »

Treningskurs: ”Videreutvikling søksøvelser”

Bli med på treningskurs 5-28. oktober for å videreutvikle deg og din hund på vei mot å bli en godkjent redningsekvipasje i Norske Redningshunder. Treningskurset retter seg i hovedsak mot ekvipasjer som er under opplæring i ettersøk barmark. Les mer »

Velkommen til høstsamling i Tromsø!

NRH Troms inviterer til høstsamling 18-20. september 2015! Les mer »

A-godkjenning Lavine for Trond-Arne og Fenris

Vi gratulerer Trond-Arne og Fenris med A-godkjenning i lavinesøk. Ekvipasjen gjennomgikk godkjenning ved NRH's vinterhovedkurs på Riksgrensen i år. Denne dyktige ekvipasjen er dermed klare for søk -og redningsarbeid ved skredulykker, og den blir et velkomment tilskudd til distriktets kapasitet. Les mer »

Støtte til anskaffelse av snøscooter

Vi søker om støtte for å finansiere en snøscooter med tilhenger til bruk under lavinesøkstrening og ved redningsaksjoner. Snøscooteren er et verktøy som gjør at vi kan effektivisere treningen, komme ut i nye og varierte treningsområder og ikke minst komme oss raskt ut til snøskred ved aksjoner der tidsaspektet er svært avgjørende. Les mer »

A-godkjenning i lavine for Susanne og Spiff

Vi gratulerer Susanne og Spiff med A-godkjenning i lavinesøk. Det tok ikke lang tid å få denne krabaten godkjent, og vi er slett ikke overrasket. Det er godt å ha Susanne tilbake i operativt modus, ekvipasjen blir et velkomment tilskudd til lavinesøks -og redningskapasiteten i Tromsø Les mer »

C-godkjenning i lavine for Kirsti og Dexter

Vi gratulerer Kirsti og Dexter med bestått C-prøve i lavine. Med høyt nivå både hos hund og hundefører er spenningen stor mht. fortsettelsen allerede i vinter (ikke noe press altså..) Les mer »

first < previous 1 2 3 4 next > last

Aktivitetskalender

«

januar 2018

»
Uke M T O T F L S
1 1234567
2 891011121314
3 15161718192021
4 22232425262728
5 293031        

Bli medlem

Nyheter fra NRH sentralt